Var hittar jag hotellen?

Det bästa jag vet är att läsa bloggar! I det här fallet bloggar som handlar om hotell och hotellvistelser! Jag reser ju själv en hel del och därför har ett stort intresse av hotellivet. För det är många övernattningar som jag måste räkna med när jag är ute och reser! Att hitta dem rätta bloggen är kanske inte så lätt som man tror, men det finns tack och lov folk som har underlättat detta genom att dela med sig av sina erfarenheter. Jag tänkte föreslå några bloggar själv och på så sätt dela av mina erfarenheter själv, då vi alla upplever saker och ting annorlunda och på ett unikt sätt! Den första bloggen heter ”Bästa hotellet” och var faktiskt min första blogg att läsa! Sedan så har vi ”Hotellsängar” som har flera tips på bra hotell i Sverige. Och så får ni inte glömma att ta en titt på ”På hotellet”! En fjärde är ”Övernattningshotell” som har mycket rolig text att läsa också! Har du som läser detta några bra tips? Nämn dem här nedan och på så sätt så delar du med oss andra med. Tack! 😀