Kom till Sveriges mittpunkt, kom till Östersund

Jag befinner mig i Sveriges mittpunkt och jag är här för att njuta av vintern! Östersund förknippas för dem flesta med vintersport och detta för att staden har anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskolöpning samt svenska mästerskap i skidlöpning och skotercross. I Östersund finns även Nationellt Vintersportcentrum och staden har ansökt om att få anordna de olympiska vinterspelen ett flertal gånger, men har aldrig fått uppdraget. Föregångaren till vinter-OS, de nordiska spelen, förlades emellertid ibland till Östersund på grund av snöbrist i Stockholm i början av 1900-talet. Kommer man till Östersund för att tillbringa några riktig behagliga dagar så ska man gotta sig att ta in på Clarion hotell Grand Östersund! Detta enorma hotell med alla sina faciliteter och närheten till allt staden har att erbjuda är ett måste för den intresserade! Har man varit på Gustavsbergsbacken på Frösön med utsikt över hela Östersund och åkt skidor hela dagen så skulle det sitta fint med Relaxavdelningen på Clarion Hotel Grand Östersund! Efteråt så kan man njuta av den fantastiska menyn restaurangen på hotellet som för övrigt heter Kitchen & Table har! Den här menyn skiljer sig från alla andra för att det är ett verk av den legendariska mästerkocken Marcus Samuelsson! Jag tror att dem flesta av er känner till Marcus från olika tv program han har medverkat i eller så har ni varit på en ut av restaurangerna där han har komponerat menyn!

Som ni ser så kan det inte bli bättre än det här! Man befinner sig i Sveriges mittpunkt, bor på det bästa hotellet, åker skidor på de bästa backarna, njuter av relaxavdelningen på hotellet och äter den bästa maten som går att få ta på hotellets restaurang! Tycker ni annat så får ni komma med förslag här nere! Annars gör som jag och ge livet en annan mening! Kom till Östersund och stanna på Clarion Hotell Grand Östersund!

  1. Jag glömde nämna att hotellet har konferenslokaler som konkurrerar med dem bästa i världen! Clarion Hotel Grand Östersunds konferensavdelning erbjuder dig moderna, ljusa konferenslokaler och ett nytt trevligt pausutrymme som passar perfekt för fikapaus eller mingel.  😀