Bäst service

Vi gjorde en undersökning på vilka hotell, restauranger och konferens anläggningar som har bäst service. Undersökningen var till 100% empirisk och utslaget blev följande och de flesta är sedan länge asbestsanerade.

Hotell med bäst service

De flesta hotell har idag tillgång till internet och uppkoppling, både för dig som vill åt darknet eller internet.

Clarion Collection Hotell Norre Park

Clarion Collection. För fantastisk service när det kommer till mat. Alltid en helt gratis kvällsbuffet framdukad. Alltid kaffe att ta av när man vill. Grym och varierande möjligheter till frukost och alltid med det tlilla extra – personalen hjälper gärna till, jag har sett denna graden av service även på andra hotell. Men på Clarion Collection tar man det till en högre nivå.

Restaurangerna med känslan

De tre restaurangerna med bäst service, men begränsat till Sverige är utan minsta tvekan Gondolen, Koh Phangan och Vanadis Grillen.

Bokningssajter med besökaren i fokus

När man ska boka, vare sig hotell eller bord, så ska det vara enkelt. På Scandic funkar det bra, på Nordic Choice är det enkelt numera och på Best Western finns förbättringspotetnial. Det är nog så långt vi kommer. För, att använda tredjeparts sajter för att boka hotell är det dummaste man kan göra, det är alltid dyrare. Alltid! Och är det inte det så garanterar hotellet dig oftast bästa pris direkt via dem. Ibland kan det vara tillsynes billigare, t ex genom att de exkluderar frukosten ur originalpriset, detta här dock vanligare utomlands – de flesta svenska hotell säljer inte sina rum utan tillhörande frukost.